20 Temmuz 2013 Cumartesi

Yaşama, yaşam alanlarımıza sahip çıkmak için pedallıyoruz

3. köprü için ağaç kıyımı sürerken, doğayı ve yaşam alanlarını savunanlar eylem üstüne eylem yapıyor. Gezi direnişi ile güçlenen Kuzey ormanları mücadelesi için 21 Temmuz’da çapulcular yine pedallıyor
Bisikletli eylemlere de bir yenisi daha ekleniyor. 21 Temmuz Pazar günü saat 10.00′da Beşiktaş Barboros Meydanı’nda bisikletleriyle buluşacak olan İstanbullular, Sarıyer’e pedal çevirecek. Saat 12.00′de Sarıyer İDO önünde buluşma hedefleniyor.
Bisikletle gelmeyecek olanlar da bu saatte Sarıyer’de onları karşılayacak. Sarıyer’de yapılacak basın açıklamasının ardından 13.00′da Büyükdere Çelik Gülersoy Parkı’nda bir etkinlik gerçekleştirilecek.

Bisiket aktivistlerinin bir de şöyle uyarıları var:
“Turumuza Anadolu yakasından bisikletle gelecek olanlar, 09:15 Kadıköy – Beşiktaş vapurunu veya Üsküdar-Beşiktaş motorlarını bisiklet için ek ücret ödemeden kullanabilirler.
Kendi güvenliğimiz için herkesi Kask takmaya özen göstermeye çağırıyoruz.”
Kuzey Ormanları Savunması bu ağaç katliamı durmadıkça, son ağaç kesilene kadar mücadeleye edeceklerini söylüyor

1 yorum:

  1. Sarıyer Ormanlarının kalbine hançer gibi saplanmış olan Koç üniversitesinide yıktıralım ve oralarıda ağaçlandıralım ... https://www.facebook.com/fikirtepehaber/posts/385068668281539

    YanıtlaSil