29 Haziran 2013 Cumartesi

Buyukdere Forumu ilk eylemini orman katliamına karşı yapıyor


BÜYÜKDERE FORUMU’NDAN
EYLEM VE BASIN AÇIKLAMASI ÇAĞRISI:
“SUYUMA, ORMANIMA, YAŞAM ALANIMA DOKUNMA!”


Büyükdere Forumu tarafından,  30 Haziran Pazar günü saat 09.30’da Belgrat Ormanı Neşetsuyu mevkiinde Suyuma, Ormanıma, Yaşam Alanıma Dokunma?” sloganıyla bir eylem ve basın açıklaması yapılacaktır.

Büyükdere Forumu, Sarıyerli yurttaşlar tarafından Gezi Parkı sürecinin başından bu yana düzenlenen park forumlarından birisidir ve her Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 21.00’de Çelik Gülersoy Parkı’nda toplanmaktadır. (https://www.facebook.com/DirenSariyer)


Söz konusu eylem ve basın açıklaması, İstanbul ve Sarıyer’in orman varlıklarını, doğal alanlarını, yaşam alanlarını tehdit eden 3. Köprü, 3. Havalimanı, yeni İstanbul gibi çılgın projeler ve İstanbul’un Kuzey ormanlarını tahrip eden yeni yasal düzenlemelerle birlikte tanık olmaya başladığımız çevre katliamına yönelik tepkilerimizi dile getirmeye yönelik bir ilk adım olacaktır. Eyleme katılmak için araç temin edilecektir.

Sarıyerliler ve İstanbullular olarak yaşam alanlarımıza,  orman varlıklarımıza ve kentimize yönelik saldırılar karşısındaki duyarlılık ve tepkilerimizi dile getirmeye devam edeceğiz.

Eylem ve basın açıklamamıza katılmanız dileğiyle...
BÜYÜKDERE FORUMU

Tarih: 30 Haziran Pazar
Saat: 09.30
Yer: Belgrat Ormanları, Neşetsuyu Mevkii

Buluşma:
Saat: 09.00
Yer: Büyükdere Çelik Gülersoy Parkı
İletişim için:
(Çiğdem) 0537 572 14 44/ (Bilge) 0531 919 81 08/ (Selma) 0533 651 14 92

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder